Leden

Berghauser Pont koestert haar vaste klanten. Wij zijn blij dat u onze kwaliteit waardeert en vinden dat u daar wat voor terug moet krijgen. U maakt tenslotte onze producten en diensten tot een succes. Wij willen een bestendige relatie met u aangaan. Dat kost u niets, dat levert u alleen wat op.


Elke werknemer van een organisatie met lidmaatschap krijgt 10% korting op aankoop van producten op de websites van Berghauser Pont:
  • Boeken en wettenbundels
  • Digitale producten zoals kennisbanken en eBooks
  • Cursussen en praktijkmiddagen

Daarnaast profiteren onze leden iedere maand van speciaal voor hen geselecteerde aanbiedingen. De aanbieding voor leden deze maand:


JUNI - € 10 korting op aanschaf van titels Ruimtelijk Relevant
Tot eind juni krijgt u bij bestelling een of meerdere exemplaren uit onze serie Ruimtelijk Relevant € 10 korting. U ontvangt als volgt uw korting:
  • Bestel één of meerdere exemplaren uit onze serie Ruimtelijk Relevant via onderstaande knop
  • Kijk bij het afrekenen onderaan de pagina naar het veld "Heb je een coupon?"
  • Vul de door u per email verkregen couponcode in en ontvang de korting op uw totaalbedrag


Wanneer wordt u lid?


Een lidmaatschap is beschikbaar voor organisaties die aan een van de onderstaande criteria voldoen:

  • Meerdere medewerkers van uw organisatie maken minimaal drie jaar gebruik van de kennisbank RechtBank.nu op meer dan een rechtsgebied.
  • Uw medewerkers kopen zeer regelmatig boeken, wettenbundels en digitale producten bij Berghauser Pont Publishing, met een minimum van €1000 per jaar.
  • Medewerkers van uw organisatie volgen regelmatig een cursus bij Berghauser Pont Academy, met een minimum van totaal 10 cursusdagen per jaar.
Berghauser Pont biedt u aan lid te worden wanneer u aan een van de criteria voldoet en geeft u een lidmaatschapnummer, waarmee u de kortingen kunt effectueren.
U kunt het lidmaatschap echter ook zelf aanvragen, waarna het getoetst wordt aan de criteria. Als u meer informatie hierover wenst, mail dan naar info@berghauserpont.nl. 

Eerdere aanbiedingen op een rij


MEI - Digitaal Handboek RO & Bouw 
Tot eind mei krijgt u bij bestelling van het digitale Handboek RO&Bouw kosteloos een papieren exemplaar toegestuurd. Meer informatie.

APRIL - Gratis eBooks bij Berghauser Pont
Dit voorjaar starten we met de verkoop van eBooks. U als lid zult als eerste de mogelijkheid krijgen om deze aan te schaffen. Zo kunt u nu ook onderweg uw boeken lezen zonder een bladzijde te hoeven omslaan. 

Indien u in april een boek uit de serie Ruimtelijk Relevant aanschaft, zult u gratis de ebook-versie ervan ontvangen.

MAART - Praktijkmiddag Gewijzigde Awb
Op 1 januari 2013 is de Algemene wet bestuursrecht op een aantal belangrijke punten weer gewijzigd. Tijd om een doorkijkje te geven naar wat ons aan wijzigingen nog te wachten staat. In één middag bent u weer helemaal bij! Op 25 maart in Utrecht. Meer informatie.

Iedereen binnen uw organisatie ontvangt een speciale korting:  € 249 € 149,-

FEBRUARI - 20% korting op Handboek APV
In de maand februari ontvangt u als lid 20% korting op de titel Handboek APV en Bijzondere Wetten. In het Handboek APV en Bijzondere wetten wordt de aard strekking en de uitvoering in de dagelijkse praktijk van de bijzondere wetgeving uiteengezet.  
 
Klik hier om het boek te bestellen.