Berghauser Pont

Berghauser Pont is een kennis- en opleidingsinstituut voor de professional die met kennis het verschil wil maken ten opzichte van zijn concurrent: een advocaat die tijdens zijn onderzoek of proces nauwgezet alle nieuwe wetsvoorstellen en -wijzigingen moet volgen, een adviseur die zijn klant wil helpen de laatste beleidsbeslissingen te vertalen naar diensten en producten, of een beleidsmedewerker die op de hoogte wil blijven rond de laatste stand van zaken.

Berghauser Pont staat professionals in deze markten bij:

Berghauser Pont Publishing (BPP) biedt de drukbezette juridische professional snel de juiste en actuele informatie. Wij publiceren deze informatie online en op papier; in de vorm van nieuwsbrieven, kennisbanken en boeken. Opgericht in het digitale tijdperk, zijn onze digitale producten erop gericht de klant snel, eenvoudig en gericht de nodige achtergrond informatie voor zijn beslissingen te bieden.

Berghauser Pont Academy (BPA) verzorgt voor de juridische professional hoogwaardige en praktijkgerichte cursussen en opleidingen. BPA zorgt voor de borging van de opgedane kennis door op een interactieve manier uw kennis op het onderwerp te blijven trainen. Iedere cursus is ook incompany te realiseren waarbij wij luisteren naar uw specifieke wensen en behoeften.

BP-KENNISPORTALS. Berghauser Pont heeft een aantal kennisportals gelanceerd die professionals het actuele nieuws en de praktische achtergronden bieden: Omgevingsweb, Sociaalweb en Privacyweb. Onze portals zijn gericht op een brede doelgroep en vormen tevens een platform voor iedereen die mee wil discussiëren over deze onderwerpen en wil participeren aan workshops, debatten en diners.

BP RECRUITMENT- BP helpt organisaties graag verder met de invulling van vacatures via onze bemiddelingsservice. Bijvoorbeeld als u op zoek bent naar kandidaten met een zeer specifieke ervaring of binnen een bepaalde regio. Wij kunnen binnen het grote netwerk van onze portals naar geschikte kandidaten zoeken.

BP - UITGAVEN IN OPDRACHT Berghauser Pont kan u helpen uw eigen uitgave te maken. Dit kan in het door u gewenste format, bijvoorbeeld een boek, online magazine of wettenbundel. BP maakt voor u een product waar u uw relaties blij mee maakt. Wij kunnen voor u niet alleen de content verzorgen maar ook zorgen dat u nieuwe klanten werft met een mooie kwaliteitsuitgave.

Berghauser Pont is bezig met het formuleren van een Raad van Advies. Haar eerste leden zijn mr. Dennis Schulinck en Jochem Wijnands.