Raad van Advies

Berghauser Pont is bezig met het formuleren van een Raad van Advies. Haar eerste leden zijn mr. Dennis Schulinck en Jochem Wijnands.


Dennis Schulinck is oprichter en voormalig eigenaar van Schulinck B.V., een uitgever en dienstverlener gericht op gemeenten. De heer Schulinck is gespecialiseerd in het sociaal zekerheidsrecht. In de periode 1995 tot en met 2006 heeft hij honderden gemeenten geadviseerd. Tevens heeft hij een aantal handboeken geschreven, gericht op de gemeentelijke uitvoeringspraktijk. De kracht van Dennis Schulinck ligt op het snijvlak van informatie en IT, met het ontwikkelen en automatiseren van publicatie processen.


Jochem Wijnands is medeoprichter van twee succesvolle media start ups, waaronder het Nederlandse Prss, dat de basis legde voor de uitgeefstrategie van Apple. Prss was het eerste software platform speciaal voor het publiceren op mobiele apparaten zoals iPhone and iPad. In 2014 is Prss gekocht door Apple om te helpen de Apple News app en het Apple News Format te maken. Wijnands heeft 1,5 jaar bij Apple gewerkt en is sinds september 2015 CEO van TRVL Media, een digitaal media bedrijf dat onder andere online magazines uitgeeft.