Berghauser Pont Recruitment

Per 1 oktober 2017 is Berghauser Pont gestart met een nieuwe service: Berghauser Pont Recruitment.

Op verzoek van diverse partners die ons aangaven dat zij een enorme werkdruk ondervinden vanwege het gebrek aan gekwalificeerd personeel, zijn wij dit voorjaar gestart met het plaatsen van vacatures op onze portals Omgevingsweb, Sociaalweb en Privacyweb. De service is ook gelijk opgepikt door andere partijen en heeft geleid tot een groot vacature-aanbod van veel adviesbureaus, advocatenkantoren, gemeenten en andere overheden.

Tegelijkertijd merkten we dat onze bezoekers veel interesse hebben in het vacature aanbod; de vacature-pagina wordt honderden malen per dag bekeken op onze portals. Dit noopte ons een onderzoek te doen onder onze nieuwsbrief-leden om zich te melden indien zij geïnteresseerd zijn in een nieuwe uitdaging en bij ons aan te geven wat daarbij hun wensen zijn. Ruim 500 professionals werkzaam in het veld hebben zich inmiddels ingeschreven bij één van onze portals voor onze bemiddelingsservice.

Dit was de aanleiding tot het lanceren van Berghauser Pont Recruitment waarbij wij denken een grotere rol te kunnen spelen in het bij elkaar brengen van werkgevers en werkzoekende potentiële nieuwe werknemers. Vanaf 1 oktober helpen wij organisaties graag verder met de invulling van vacatures via onze bemiddelingsservice. Bijvoorbeeld als u op zoek bent naar kandidaten met een zeer specifieke ervaring of binnen een bepaalde regio. Zo kunnen wij bijvoorbeeld binnen het grote netwerk van Omgevingsweb naar geschikte kandidaten zoeken in ons bestand van professionals werkzaam in alle sectoren van het omgevingsrecht. Tevens kunnen wij u helpen met het zoeken naar gekwalificeerd personeel voor de tijdelijke inzet bij ondersteuning van projecten.

Voor meer informatie neemt u contact op via recruitment@berghauserpont.nl of direct met Ruben Berghauser Pont op telefoonnummer 020-2374702 .

Bekijk de Algemene voorwaarden van Berghauser Pont Recruitment.