Uitgaven in opdracht

Berghauser Pont maakt het mogelijk uw eigen uitgave te realiseren. Wilt u uw eigen boek, een online magazine of een wettenbundel samenstellen? BP maakt voor u een product waar u uw relaties blij mee maakt.

Wij kunnen u ondersteunen in het gehele traject van totstandkoming van de uitgave:

1. Inhoud van uw uitgave

Als expert op uw vakgebied weet u zelf natuurlijk goed wat er in uw uitgave moet komen. Maar misschien heeft u ondersteuning nodig voor het schrijven of ordenen van de inhoud? Of wilt u uw eigen stukken aanvullen met nieuws en andere artikelen? Berghauser Pont beschikt zelf met haar uitgaven en portals over een grote set van inhoud en heeft toegang tot een netwerk van experts die u kunnen helpen bij de totstandkoming ervan.

2. Opmaak: een mooi verzorgde uitgave helemaal voor u op maat gemaakt

Samen kiezen wij het beste format voor uw uitgave. Een boek met harde omslag als belangrijkste visitekaartje voor uw expertise. Een wettenbundel met actuele wetgeving voorzien van uw eigen omslag, logo en voorwoord. Een digitaal magazine met foto's, video's, interviews en artikelen.

3. Distributie en bereik

Uw uitgave is een visitekaartje voor u bestaande klanten en relaties. Maar wellicht wilt ook nieuwe klant werven met deze mooie kwaliteitsuitgave? Wij zetten ons netwerk in en zorgen ervoor dat u beschikbaar bent op (onze) portals, bol.com en in alle kwaliteitsboekhandels.