Vacature Bureauredacteur

Ben je toe aan een nieuwe stap in jouw carrière en ben je een organisatietalent? Solliciteer dan nu voor Assistent Uitgever bij Berghauser Pont!

Wie ben je?

Je bent een talentvolle en ambitieuze organisator. Je wilt jezelf ontwikkelen en nieuwe vaardigheden en inzichten opdoen in een gevarieerde functie. Je kunt uitstekend organiseren en vindt het leuk om op praktische en creatieve wijze steeds weer nieuwe uitdagingen aan te gaan. Je werkt graag in een team, maar kan ook prima zelfstandig aan de slag. Je hebt affiniteit met IT, volgt ontwikkelingen op het internet nauwgezet en vindt het leuk om zelf met beeld, geluid of teksten op het internet actief te zijn. Daarnaast ben je een goede communicator, heb je een vlotte pen en affiniteit met taal.

Hoe ziet je werk eruit?

Als Bureauredacteur bij Berghauser Pont ben je echt de spin in het web van de uitgeverij en draag je er zorg voor dat alle operationele activiteiten soepel verlopen. Zo ben je onder andere verantwoordelijk voor de coördinatie en productie van boeken en (online) magazines, waarbij je verschillende taken hebt zoals:

  • Verzamelen van kopij en bewaken van de planning
  • Maken en editen van video-materiaal
  • Invoeren en coördineren van stukken in het content management systeem
  • Productie van boeken en magazines
  • Levering en logistiek rondom de productie

Daarnaast heb je als projectmanager een coördinerende rol bij Berghauser Pont’s IT-processen met betrekking tot:

  • Het verbeteren van onze websites
  • Het toevoegen van nieuwe functionaliteiten
  • Het opzetten van nieuwe websites
  • De efficiënte inrichting van onze bedrijfsprocessen

Tenslotte heb je een ondersteunende rol bij onze marketing activiteiten zoals het werven van klanten en abonnees, mailings, ons adressenbestand, marketing analyses en recensie-exemplaren.

Als Bureauredacteur bij Berghauser Pont werk je fulltime (40 uur per week) en maak je deel uit van ons energieke en diverse team. Daarnaast is er ook ruimte voor het aandragen van eigen ideeën. Wij zoeken kandidaten met minimaal een Hbo-opleiding. Ervaring is niet per se een vereiste maar we zien wel graag dat je je actief hebt ingespannen met de coördinatie van complexe projecten in het verleden.

Wie zijn we?

Berghauser Pont is een kennis- en opleidingsinstituut voor de professional die met kennis het verschil wil maken. Berghauser Pont is actief in de markt als uitgever met diverse activiteiten, zoals het uitgeven van boeken en online tijdschriften, maar heeft tevens ook verschillende kennisportals, zoals Omgevingsweb en Sociaalweb.

Solliciteer nu!

Heb je interesse en voldoe je aan de functie-eisen? Solliciteer direct en stuur een mail naar info@berghauserpont.nl. Solliciteren kan met CV en motivatiebrief. Je ontvangt zo snel mogelijk bericht over de voortgang.

Heb je vragen over deze vacature? Bel of mail ons gerust.