Vacature redactieassistent

Bij Berghauser Pont zijn we op zoek naar een nieuwe collega om ons energieke en diverse team te versterken. Ben jij toe aan een nieuwe stap in je carrière en ben je een organisatietalent? Solliciteer dan nu voor redactieassistent bij Berghauser Pont!

Berghauser Pont is een kennis- en opleidingsinstituut voor de juridische professional. Wij bieden juiste en actuele informatie door middel van boeken (online en op papier), cursussen en gratis kennisportals. Binnen de niches waarin we actief zijn hebben we een leidende positie, maar we zijn ook snel verder aan het groeien. Voor het coördineren van en ondersteunen bij het opzetten van twee nieuwe services zijn wij op zoek naar een redactieassistent.

Als redactieassistent ben je de ondersteunende kracht die onze redacteuren helpt bij het uitvoeren van hun dagelijkse taken. Je werkt nauw samen met de redacteuren en het management in het opzetten van twee nieuwe en het onderhouden van bestaande inkomstenstromen. Binnen deze functie heb je een breed pakket aan taken en verantwoordelijkheden. Zoals:

    ·Ondersteunen bij het opzetten van een nieuwe kennisportal door het invoeren en verzamelen van nieuwe content en het verspreiden hiervan middels een nieuwsbrief.

    ·Het opvolgen van klanten en kandidaten voor een nieuw project.

    ·Het bijhouden van de planning van het nieuwe project en de coördinatie van het gehele traject.

    ·Overige ondersteunende taken als het invoeren en opmaken van kopij en het uitvoeren van een aantal administratieve taken.

Wie ben je?

Je bent een talentvolle en ambitieuze organisator. Je wilt jezelf ontwikkelen en nieuwe vaardigheden en inzichten opdoen in een gevarieerde functie. Je kunt uitstekend organiseren en vindt het leuk om op praktische en creatieve wijze steeds weer nieuwe uitdagingen aan te gaan. Je werkt graag in een team, maar kan ook prima zelfstandig aan de slag. Je neem graag het initiatief en bent communicatief vaardig.

Wij zoeken kandidaten met minimaal een HBO-opleiding. Ervaring is niet per se een vereiste, maar we zien wel graag dat je je actief hebt ingespannen bij de coördinatie van projecten in het verleden.

Solliciteer nu!

Heb je interesse en voldoe je aan de functie-eisen? Solliciteer direct en stuur een mail naar info@berghauserpont.nl. Solliciteren kan met CV en motivatiebrief. Je ontvangt zo snel mogelijk bericht over de voortgang. Heb je vragen over deze vacature? Bel of mail ons gerust.